طرز تهیه تاکو به سبک مکزیکی

پنجشنبه 6 شهريور 1399
12:14
سعید اسکندری

مواد لازم خمیر:

آرد ذرت=150 گرم

نمک=1/2 قاشق چایخوری

آب ولرم= 1/2 لیوان(120 میلی گرم)-

روغن مایع=2 قاشق غذاخوری

مواد لازم داخل تاکو:

گوشت چرخ کرده=250 گرم

پیازخردشده=1 عدد

سیرخردشده=1 حبه

فلفل سبزتند خرد شده=3 عدد

کاهوخرد شده=1/2 عدد

گوجه فرنگی خرد شده=2 عدد

پنیرپارمزان رنده شده=4-3 قاشق غذاخوری

روغن مایع =به مقدارلازم

ادویه مخصوص تاکو= به مقدارلازم

سس تند=به مقدارلازم

نمک وفلفل سیاه= به مقدارلازم

طرز تهیه تاکو به سبک مکزیکی - خانم خونه
طرز تهیه خمیر:
درظرفی آردذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم مخلوط کنیدتاخمیریکدستی حاصل شود. روی سطح صافی آردبپاشیدوبرای 4-3 دقیقه خمیرراورزدهید تازمانیکه نرم شود،سپس خمیررادرکیسه پلاستیکی قرارداده و1 ساعت استراحت دهید.

خمیررابه 12 گلوله کوچک تقسیم کنید. روی سطح صافی آردبپاشیدگلوله راروی دو تا نایلون با وردنه نازک به شکل دایره باز کنید(برای منظم شدن تاکو می توانیدازقالب فلزی استفاده کنید)ودرروغن سرخ کرده و اواسط سرخ شدن ازوسط تاکنیدوبه همان صورت نگه داریدتاحالت U بگیردوباهرموادی که تمایل داشتید پر کنید و سرو نمایید.

طرز تهیه مواد داخل تاکو:
درتابه کمی روغن مایع بریزید. پیازراکمی تفت دهید. گوشت رااضافه کرده وتفت دهیدتارنگ گوشت تغییرکند،سپس سریع سیر،ادویه ونمک وفلفل رااضافه نموده وتفت دهیدوکمی آب اضافه کنیدتاگوشت پخته شودوازمخلوط آماده شده همراه گوجه فرنگی ،کاهووپنیرپارمزان تاکوهاراپرکنیدوسرونمایید.

منبع:ashpazi20


[ بازدید : 87 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به خوشمزه ترین مزه ها است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]